دکتر ارژنگ جوادی افزود: کیفیت محصول تولید شده در این منطقه به گونه‌ای است که قابل رقابت با بسیاری از ارقام پرمحصول خربزه است و عدم برداشت آن باعث ضرر برای کشاورزان خواهد شد.

وی در ادامه گفت: موسسه فنی مهندسی دانش فنی تولید محصولات جانبی خربزه را در اختیار بخش خصوصی قرار داده و مراحل مقدماتی احداث کارخانه در این منطقه فراهم شده است.

رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی از تولید فرآورده‌هایی چون مارمالاد، مربا،‌ بستنی و فرآوری پوست خربزه تا بهار سال آینده خبر داد و افزود: کارخانه این فرآورده‌ها احداث و‌ ماشین‌آلات آن خریداری شده است که از سال آینده به صورت رسمی کار خود را آغاز می‌کند.

جوادی در پایان گفت: تولید این فرآورده‌ها تحول بزرگی در منطقه از نظر اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.

رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی:بستنی خربزه سال آینده به بازار می‌آید 
با راه‌اندازی کارخانه فرآوری خربزه در استان خراسان جنوبی، بستنی خربزه بهار سال آینده به بازار می‌آید
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی با اعلام این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایانا تاکید کرد: تولید خربزه در منطقه تربت حیدریه (جام) استان خراسان جنوبی به قدری زیاد است که برخی از کشاورزان به دلیل داشتن مشکل انبارداری، از برداشت خودداری می‌کنند.

 

منبع (+)