نخستین همایش تخصصی علمی - کاربردی زعفران روز پنجشنبه با حضور دست اندرکاران بخش

تجاری ایران و ژاپن و نیز کارشناسان و شرکت‌های ایرانی فعال در بخش زعفران در محل سازمان تجارت خارجی ژاپن (جترو) در در توکیو، پایتخت این کشور گشایش یافت.

این همایش با همکاری و مساعدت سازمان تجارت خارجی ژاپن (جترو)، مرکز همکاری‌های ژاپن برای خاورمیانه (جی سی سی ام ای)، صندوق توسعه صادرات زعفران ایران و نیز سازمان توسعه تجارت کشورمان برگزار شد.

«مهدی غضنفری»، معاون وزیر بازرگانی و رییس سازمان توسعه تجارت ایران، «جلیل توکل افشاری»، عضو هیات علمی دانشگاه علوم دارویی مشهد و پژوهشگر موسسه­ی تحقیقات بوعلی، «حسین حسین­زاده»، عضو هیات علمی از دانشگاه علوم دارویی مشهد، «فخری شهیدی» از دانشگاه ‌فردوسی، «علی شریعتی­مقدم»، رییس هیات­مدیره­ی صندوق توسعه صادرات زعفران ایران، در این همایش سخنرانی کردند.

بخش زیادی از مباحث مطرح شده در این همایش مربوط به ‌تاریخچه ‌و موارد مصرف زعفران، خواص علمی و سنتی گیاه زعفران برای درمان بیماری‌های مختلف، به ویژه بیماری سرطان بود که پژوهشگران ایرانی با اسلاید و آمار درباره­ی آن­ها توضیح دادند که مورد توجه ژاپنی‌های حاضر در این همایش قرار گرفت.

غضنفری ضمن تشکر از برگزارکنندگان و دست‌اندرکاران این همایش، به جایگاه ایران در تولید زعفران اشاره کرد و گفت: «مجموع کل تولیدات زعفران دنیا در حدود 230 تن است که حدود 96 درصد آن در ایران تولید می‌شود.»

به گفته­ی او، تولید سالانه­ی زعفران در ایران، حدود 220 تن است که به بسیاری از نقاط جهان صادر می‌شود.

برای خواندن ادامه این مطلب و همین طور اصل دو سه تا خبر قبلی می توانید به سایت شبکه خبری صنایع غذایی ایران مراجعه بفرمایید.