سلام استاد خسته نباشید

روز چهارشنبه برای تقدیم پرینت مقاله و مشورت در مورد بهینه سازی خدمت رسیدم، موفق به دیدارتون نشدم. البته اقای س گفتند که دوشنبه و سه شنبه تشریف داشتید. کم سعادتی من بود.

سرکار خانم دکتر ا من یک بهینه سازی مقدماتی انجام دادم با در نظر گرفتن اینکه تمام اجزا اولیه در رنج باشند،  قابلیت پذیرش کلی (اون شاخصی که با وزن دهی به مجموع خصوصیات به دست میاد و ضریب طعم درش 6 است) ظرفیت نگهداری آب (نتایجش بهتر از سینرسیس بود)و ماده موثره حداکثرباشه،. فرمول ماده موثره رو اولین بار بدون در نظر گرفتن ضریب به کار بردم نتیجه اش این بود که عسل و آلبالو رو اصلا به کار نبریم. کلا بادام و جودوسر  باشه خوب این درست نبود چون مقدار مثلا کلسیم خیلی بیشتر از ملاتونینه اما هم اثر که نیستند یک وزن دهی انجام دادم مثلا اثر منیزیم تریپتوفان و متیونین رو که مهمترین هستند 3 برابر کردم باز نتیجه جالب نبود 50 برابر کردم بهتر شد. اما شانسی بدون مبنا عدد 50 رو انتخاب کردم، به نظرتون مبنای وزن دهی چی باید باشه؟ من هر کدوم از این اجزا رو به یک دلیلی انتخاب کرده بودم مثلا یکی منبع اصلی منیزیم است یکی تریپتوفان و ... به نظرم میاد اینکه در اولین انتخاب بهینه سازی آلبالو با فاصله زیادی از فرمولهای بعدی حذف شد مربوط به یک ضعف در محاسبه ماده موثره باشه که باید برطرفش بکنم از یک طرف دیگه از اول واقعا نمیدونستم بادام این همه ماده موثره داره.

یک سئوال دیگه هم دارم اینکه معادله بهینه سازی که باید به عنوان تابع هدف به الگوریتم ژنتیک بدم کجای نرم افزار محاسبه میشه؟نتونستم معادله رو پیدا کنم.

یک مقاله دیگه تقریبا نهایی شده از شاخصهای باقی مونده مقاله قبلی و افزودن شاخصهای تحلیل نیمرخ بافت به جای اکسترود معکوس. انشاالله اون رو هم اولین جلسه ای که بهم وقت بدید میارم خدمتتون.

برای سابمیت مقاله قبلی کاری هست که من بتونم انجام بدم؟

با سپاس فراوان

میدونم سیستم عامل کامپیوتر خونتون مک اینتاشه، اینه که جواب دیزاین رو هم براتون کپی میگذارم.

 

 

ca(mg)

fe(mg)

mg(mg)

ph(mg)

tryptophan(mg)

melatonin(ng/100)

A

almond

271.745

3.748

272.755

485.908

213.153

0.394

B

sour cherry

90.293

1.806

50.790

84.650

6.950

0.762

C

honey

6.874

0.481

2.291

4.582

4.582

0.000

D

oat

54.070

4.726

177.230

523.681

234.305

0.018

B

Banana

17.361

0.903

93.750

76.389

31.250

0.016

 

Sour cherry=(271.745*A+90.239*B+6.874*C+54.070*D)+(3.748*A+1.806*B+0.481*C+4.726*D)+50*(272.755*A+50.790*B+2.291*C+177.230*D)+(485.908*A+84.65*B+4.582*C+523.681*D)+50*(213.153*A+6.950*B+4.582*C+234.305*D)+50*(0.394*A+0.762*B+0.000*C+0.018*D)

Banana==(271.745*A+17.361*B+6.874*C+54.070*D)+(3.748*A+0.903*B+0.481*C+4.726*D)+50*(272.755*A+93.750*B+2.291*C+177.230*D)+(485.908*A+76.389*B+4.582*C+523.681*D)+50*(213.153*A+31.250*B+4.582*C+234.305*D)+50*(0.394*A+0.016*B+0.000*C+0.018*D)

=============================================

Solutions

Number

almond

cherry

honey

oat

overal acceptability

water holding capacity

nutritional value

Desirability

 

1

80.000

0.000

5.981

14.019

44.258

82.640

2304898.133

0.904

Selected

2

49.976

37.026

0.000

12.998

43.316

82.640

1643103.376

0.679

 

3

52.947

40.000

0.000

7.053

43.785

82.640

1601040.948

0.674

 

4

32.080

0.000

7.920

60.000

39.128

82.640

2076869.756

0.648

 

5

28.684

4.581

6.735

60.000

39.065

82.676

2005504.215

0.630

 

6

25.108

8.981

5.911

60.000

38.958

82.266

1929179.204

0.604

 

7

22.367

9.143

8.490

60.000

38.558

116.112

1861877.861

0.571

 

8

33.218

0.000

20.000

46.782

38.686

82.640

1830016.997

0.570

 

9

19.525

15.018

5.457

60.000

38.708

82.640

1807754.819

0.565