به نام خدا

گزارش پیشرفت کار

سلام استاد خوب هستید؟

فرارسیدن نیمه شعبان را خدمتتان تبریک عرض می­کنم.

در ادامه به اختصار کارهایی را که در فاصله آخرین ملاقات حضوریمون تا الان انجام دادم خدمتتون گزارش می­کنم.

-         قرار بود من در مورد مدلینگ ماندگاری پسته و زعفران کار کنم که در مذاکرات با خانم م فرموده بودید می­تونیم یک محصول را انتخاب کنیم به شرطی که پروپوزالی در حد دکترا ارائه کنیم. تو این مدت روی روش­های غیر تخریبی و سریع برای شناسایی همان ویژگی­هایی که قرار بود بسنجیم هم کار کردیم که بتونیم یک ارتباطی بین تست­های غیر مخرب و مخرب به دست بیاریم. تست خیلی خاصی پیدا نکردیم. در همین حد NIR, FTIR, NMR, RAMAN  و پردازش تصویر و بینی الکترونیک و تصویر برداری هایپر اسپکترال بود.

-         موضوع تصویر برداری هایپر اسپکترال برام جالب بود. تقریباً تهش رو تو اینترنت درآوردیم. موضوع به روز و رو به پیشرفتیه. میشد دوربینش رو تو ایران ساخت. نفشه های ساخت و مشخصات فنی رو پیدا کردیم. مشکلی که باعث می­شد یک مقدار با احتیاط عمل کنم این بود که ظاهرا تفسیر حجم زیاد داده هایی که در هر بار تصویربرداری در طیف­های مختلف به دست میاد سخته و تخصصی. در ایران کسی روش کار نکرده بود به جز 3-4 نفر که اونها هم روی داده های گرفته شده از ماهواره برای شناسایی معدن و ذخایر آب کار محدودی کرده بودند. متخصص اصلی این کار تو دنیا دکتر DA-Wen Sun است. به هر حال فکر می­کنم برای پایان نامه من یک مقدار ریسک بزرگیه.

-         تو موسسه و البته از طرف موسسه اصلاح بذر بهم پیشنهاد کردند در مورد کینوا کار کنم. اول گفتم نمی­خوام، چون کار با اصلاح بذری ها خیلی آسون نیست. همون روز برگشتم خونه، اخبار اعلام کرد فائو سال 2013 رو سال کینوا اعلام کرده!! و قراره با توجه به اینکه این شبه غله در شرایط خشکسالی و شرایط سخت رشد می­کنه و سابقه کشت 3-4 هزار ساله در آمریکای لاتین داره در آینده جایگزین گندم بشه.  در موردش تحقیق کردم یک دانه است که باردهی خوبی داره مثل گندم استفاده میشه اما فاقد گلوتنه و محصولاتی که ازش ساخته میشن فراسودمند محسوب میشن و برای بیماران سلیاکی هم مناسبند. چند سال پیش آقای دکترس در سفر به بولیوی بذر این گیاه رو به صورت شخصی با خودشون میارند و از اون سال دارن در نقاط مختلف کشور میکارنش. خیلی هم بهش تعصب دارند و خیلی استقبال می­کنند که کسی روی پخت محصولات نانوایی یا فراوری کینوا کار بکنه. با ایشون قرار گذاشتم و صحبت کردیم. داشتم به تهیه یک فراورده مثلا چند نوع نان سنتی ایران فکر می­کردم و بررسی و مدلینگ ماندگاری این نان­ها. از این جهت خوب بود که من روی غلات تقریبا مسلطم. و دکتر یهم تخصصشون غلاته.  موردی که وجود داره دکتر س میگن که باید این گیاه رو در مرداد ماه بکارند و در آذر برداشت کنند و من روی دانه های برداشت آذر کار کنم.  واقعیتش این هم ریسکه. شاید محصول خوب رشد نکرد و ما دانه نداشتیم!  با نمایندگی فائو در ایران تماس گرفتم گفتند که چون تحریم هستید ما حتی یک دونه بذر نمی­تونیم بیاریم ایران. کمک مالی هم نمی­کنیم و لی بروشور و کتاب و یک سری مطالب به روز و خوب همش چاپ 2013 داشتند.  راستش ترجیح میدم که روی دانه ای که فقط مونوپل از یک منبع می­تونم تهیه کنم کار نکنم. البته شاید امکان تهیه اش از طریق سفیر ایران در بولیوی باشه. هنوز این ایتم رو چک نکردم.

-         در ادامه با خانم م رفتیم دانشکده داروسازی شهید بهشتی،خدمت آقای مهندس ک که من در طب سنتی خیلی قبولشون دارم. البته دنیا هم قبولشون داره پارسال دانشگاه هاروارد به خاطر یکی از طرح هاشون بهشون مدرک science افتخاری داد.  می­خواستیم یک موضوع در مورد گیاهان دارویی بهمون پیشنهاد کنند. اما ایشون تاکید کردند که ما با توجه به غذا دارو بودن بعضی میوه ها و ترکیبات خاصی که در اونها هست روی شاخص­های برداشتی کار کنیم که تا حالا کار نشده مثلا در مورد سیب در حال حاضر شاخص برداشت همه جا نشاسته است در حالی­که میشه شاخص رو کلسیم انتخاب کرد و در صورتی­که در شاخص کلسیمی درست برداشت بشه، هم ماندگاریش طبق ادعای کتب قدیم بیشتر میشه هم جنبه تغذیه ایش. و در مورد زردآلو و انگور هم میشه روی شاخص های دیگه کار کرد. واقعیتش به نظرم یک مقدار باغبانیه و ضمن اینکه در مورد سیب اگه بخوایم از کلکسیون اصلاح بذر تهیه کنیم می­خوریم به یک سد محکم که معمولا میخوان استاد راهنمای اول باشند تا چهار تا دونه سیب بهمون بدن. و من در طرح قبلیم پشت دستمو داغ کردم که طرحی که سردخونه بخواد انجام ندم. خیلی مصیبت داره.  داشتم در مجله مورد علاقه ام stwart که ماله davice  است سرچ می­کردم دیدم این موضوع شاخص­های جدید برداشت، خیلی به روزه و در سال 2012 یک جلد کاملشون فقط مختص همین موضوع بوده.  از دکتر ح تو اصلاح بذر پرسیدم و یک سرچی هم کردم ظاهرا کسی تا حالا این کار رو نکرده و اتفاقا گفتند اگه کسی بخواد کار بکنه موضوع خیلی خوبیه.  ولی ما یک موضوع میخواستیم که یک مقدار جنبه صنایع غذاییش بیشتر باشه.

-         یک مدت روی پردازش تصویر کار کردیم که لینکش کنیم با موضوعمون یا مثلا به عنوان یک قسمت از کار روی clustering  و درجه بندی باشه. خیلی موضوع جذابی و فوق العاده ای نبود.

-         یک موضوع دیگه بررسی ارتباط بین زمان ماندگاری مواد و تغییراتی بود که در ساختمانشون اتفاق می­افتاد و باعث میشد جذبشون در بدن کم یا زیاد بشه در واقع شبیه سازی محیط معده- روده  و بررسی تغییرات ماده در این شرایط هم در کنار تعیین ماندگاری پس از فرایندهای مختلف انجام میشد. کار سختی نبود اما چون انتقال جرم رو بررسی می­کردند مدلینگ سختی داشت و فکر نمی­کنم من بتونم از پسش بربیام. پیشتاز این کار دکتر paul singh در دیویس هستند و این موضوع رو به عنوان یکی از چالش­های مهندسی صنایع غذایی در فرمولاسیون و فراوری مواد غذایی بررسی می­کنند.

-         یک سرچی داریم روی بینی مصنوعی و سنسورهای مربوطه اش می­کنیم الان تو بخش ماشین­ها یکی از دانشجوهای ارشدشون یک بینی مصنوعی ساخته میشه با سنسورهای جدید برای مثلا کشف تقلبات یا تعیین بار میکروبی و ... استفاده کرد. خانم م از این موضوع خیلی خوششون اومده

-         راستی آقای دکتر ط اومدند ایران فکر کنم تا شهریور اینجا باشند و بعد بازنشسته میشند.  یک قرار ملاقات با ایشون گذاشتم ببینم میشه در زمینه موضوع راهنماییم کنند، ایشون گفتند که منو با دکتر ا لینک می­کنند که ایشون در زمینه مدلسازی  و شبکه عصبی کمک کنند. اتفاقا دیروز بعد از جلسه شورای گروهشون بود و با دکتر ا با هم از جلسه بیرون اومدند و من رو به ایشون معرفی کردند و من یک توضیح کلی دادم که با راهنمایی سرکارعالی داریم روی مدلینگ ماندگاری کار میکنیم. اتفاق خاصی نیفتاد و پیشرفت خاصی هم حاصل نشد. مشکل این کار ما اینه که هر محصولی رو بگیم بلافاصله میگن رو این که کار شده، فلانی کار کرده...

-         بعد از این همه جستجو برای اینکه بتونیم یک کار خوب و به روز انجام بدیم، من همچنان ترجیح میدم یک موضوعی باشه که dsc بخواد و در همین تم تعیین ماندگاری باشه با انجام یک سری آزمون های سریع و غیر مخرب مثل همین بینی مصنوعی یا پردازش تصویر. ولی هنوز نتونستم به یک نتیجه مطلوب برسم که روی چه محصولی باشه و آیا تیماری مثل زمان برداشت و فراوری های مختلف رو هم بهش اضافه کنیم یا نه. و ترجیحا محصولی رو میخوام با فساد پذیری بالا که این تغییرات واضح دیده بشن و ماندگاریش کم باشه مثل نان. هنوز نمیدونم  موضوعی مثل موضوع کینوا ارزش ریسک کردن داره یا نه؟

-         استاد اگه امکان داشته باشه یک وقت ملاقات برای ما در نظر بگیرید ممنون میشیم که مجدد خدمتتون برسیم و از راهنمایی های ارزندتون در این مرحله بهره مند بشیم. 

 با احترام