محمد رضا اسکندری ، وزیر جهاد کشاورزی از افتتاح کارخانه تولید نان ترکیبی و تولید بیش از یک میلیون تن نان ترکیبی تا چند روز آینده در کشور خبر داد.

اسکندری به خبرنگار واحد مرکزی خبر درکرج گفت: موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور در سه سال اخیر در زمینه تولید نان ترکیبی با استفاده از ذرت ، سیب زمینی و دیگر محصولات کشاورزی تحقیقات بسیاری انجام داد تا توانست امسال نوعی نان ترکیبی با استفاده از سیب زمینی و ذرت تولید کند.

در این نوع نان ، آرد سیب زمینی و ذرت با آرد گندم استفاده می شودکه 20 درصد آن آرد سیب زمینی و ذرت و بقیه آرد گندم است.

وی افزود: قراردادی با مجتمع صنعتی نان مشهد در ابتدای سال منعقد شد و این شرکت با تکمیل و راه اندازی واحد صنعتی خود تا هفته آینده روزانه بیش از یک میلیون تن نان ترکیبی تولید می کند و در اختیار هموطنان قرار می دهد.

وزیر جهادکشاورزی گفت: با راه‌اندازی صنایع پخت نان جدید روزانه 500 کیلوگرم سیب‌زمینی با ضریب 20 تا 25 درصد تبدیل به آرد می‌شود و نان جدید سنتی (لواش) پخته می‌شود.

اسکندری مزیت اصلی استفاده از این نوع نان را ارزش غذایی ، ماندگاری و مواد پروتئینی بالای آن برشمرد و افزود: مهمترین تاثیر مستقیم استفاده از نان ترکیبی استفاده در زمان خشکسالی است چراکه تولید گندم در این زمان ها با کاهش مواجه می شود و ما می توانیم ازدیگر محصولاتی که تولید بالایی دارند مانند سیب زمینی و محصولاتی که در بازارهای بین المللی راحت تر خریداری می شوند مانند ذرت استفاده کنیم.

منبع (+)