تهران - خبرگزاری کشاورزی ایران
سرویس پژوهش و تحقیقات

شور رژیمی با دو درصد نمک و حاوی مواد پروبیوتیک به زودی به بازار می‌آید.    

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعلام این مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا گفت: مصرف محصولاتی چون خیارشور برای بسیاری از بیماران دارای فشار خون خطرساز است.

دکتر هومن شریف‌نسب افزود: شور معمولی 12 تا 20 درصد نمک دارد در حالی که این محصول جدید علاوه بر رژیمی بودن، حاوی مواد پروبیوتیک یا همان موجودات زنده‌ای هستند که برای سلامتی ضرری ندارد.

وی در ادامه گفت: دانش فنی این محصول حاصل شده است و حداکثر تا یک سال آینده به بازار وارد می‌شود.

دکتر شریف‌نسب همچنین از دستیابی به دانش فنی نوشابه خرما خبر داد و گفت: در این نوشابه به جای قند از شیره خرما استفاده شده و دانش فنی آن آماده قرارداد با بخش خصوصی است.

وی مواد اولیه این محصول را خرما عنوان کرد و گفت: قند آن طبیعی بوده و هیچ ضرری برای افراد دیابتی و افراد عادی ندارد./

 

خبرنگار: مژگان ستار (+)