برای فردا

وبلاگ برای فردا گزارشی است به نسل آینده ایران زمین. سندی است از تلاشهای نسل امروز برای ساختن فردایی بهتر

مجلس به دنبال حذف تدریجی روغن جامد است

مصرف روغن جامد، شیرینی، غذاهای آماده (فست‌فود) و نوشابه، سن سکته قلبی را در ایران به زیر 30 سال کاهش داده است
 

نماینده مردم نایین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا گفت: مصرف روغن جامد، شیرینی و قند، غذاهای آماده و نوشابه و همچنین سیگار سن سکته قلبی را در ایران به زیر 30 سال رسانده است.

دکتر حسین حسنی بافرانی افزود: مصرف روغنهای چرب با ترانس بالا سبب رسوب چربی در شریانهای قلبی می‌شود و احتمال بروز سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: در واردات پالم به شکل مایع و انتقال آن به کارخانه‌های روغن‌کشی، روغن مایع اکسید و بعد از هیدروژنه کردن تبدیل به روغن جامد می‌‌شود که در این چرخه اسید چرب حاوی ترانس در روغن تولید می‌شود و با تشکیل پلاک چربی در رگ باعث بروز سکته قلبی می‌شود.

دکتر حسنی بافرانی خاطر نشان کرد: سالانه 2/1 میلیون تن روغن به صورت مایع یا پالم وارد کشور می‌شود.

وی در ادامه گفت: کمیسیون پزشکی مجلس، وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، صنایع و بازرگانی را مکلف کرده است با حذف تدریجی روغن جامد نسبت به جایگزینی آن با روغن مایع اقدام کنند.

عضو کمیسیون پزشکی مجلس هشتم یادآور شد: سن سکته قلبی در میان جوان 18 تا 30 و حتی نوجوان 13 تا 18 به علت رژیم غذایی نامناسب افزایش یافته است.

منبع (+)

نویسنده : برای فردا : ۱:٤٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۱٢/۳
Comments نظرات () لینک دائم