برای فردا


+ اس ام اس روز مادر

مجموعه ای از جملات زیبا برای تبریک روز مادر تقدیم به مادران بزرگ ایران زمین که در سایت تخصصی دانلود موبایل منتشر شده است..

sms-rooz-madar.gif

 

 

 

مادر ای لطیف ترین گل بوستان هستی
تو شگفتی خلقتی
تو لبریز عظمتی
تو را دوست دارم و می ستایمت!
دست بر دعا بر می دارم و از خدای یگانه برایت برکت,رحمت و عزت می طلبم.

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

در نگاه پر فروغت در آماقه سوکوتت تنها محبت را میبینم مهر تو در زره زره ی وجودم رخنه کرده و حال به زیبا ترین و مقدس ترین واژه یعنی مادر قسم می خورم که دوستت دارم …. مادر عزیزم روزت مبارک

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

مادر، ای لطیف ترین گل بوستان هستی، ای باغبان هستی من، گاهِ روییدنم باران مهربانی بودی که به آرامی سیرابم کند. گاهِ پروریدنم آغوشی گرم که بالنده ام سازد. روزت مبارک مادر خوبم !

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

...
ادامه مطلب
نویسنده : برای فردا ; ساعت ۸:۳٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۳/٢٤
تگ ها: عمومی
comment نظرات () لینک

+ اس ام اس روز زن

 مجموعه اس ام اس به مناسبت ولادت حضرت زهرا و تبریک روز زن تقدیم به شیر زنان این آب و خاک که که در سایت تخصصی دانلود موبایل منتشر شده است.

sms-rooz-zan.gif

 

روز زن بهانه ای است برای تشکر از شما و من خیلی دوستتون دارم
و حاضرم همه دنیامو دو دستی تقدیمتون کنم . . .

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

و خداوند زن را نمک زندگی آفرید تا مرد را از گندیدگی نجات دهد !
روز زن مبارک !

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

همسرم عزیزم ، روز زن فرصتی برای ابراز عشق من به توست
و من با همه توانم صمیمانه تو را میبوسم و دوستت میدارم . . .

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

مژده به آقایان : پژو ۴۰۵ بدون ایر بگ - بدون کمربندایمنی – آماده آتش سوزی بدون دلیل
دوگانه سوز و آماده انفجار- بهترین هدیه برای همسر دلبندتان در روز زن !!!

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

دوست دارم همیشه همرنگ صداقت باشی .
روزت مبارک همسر عزیزم . تنها تکیه گاه منی دوستت دارم . . .

–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–_–

...
ادامه مطلب
نویسنده : برای فردا ; ساعت ۸:٢۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۳/٢٤
تگ ها: عمومی
comment نظرات () لینک

+ رقابتی­ترین انتخابات ریاست جمهوری

انتخابات هم تموم شد و آقای دکتر احمدی نژاد برای یک دوره چهارساله دیگه رئیس جمهور شدند.  انتخابات این دوره که بین چهار نامزد مهندس میرحسین موسوی، حجت الاسلام کروبی، دکتر رضایی و دکتر احمدی نژاد برگزار شد، از خیلی جهات منحصر به فردبود.  اولین دوره­ای بود که نامزدها مناظره تلویزیونی داشتند و چه نسبت­ها که به هم ندادند!!  مناظره تجربه جالبی بود.  خیلی از مواردی که تا به حال در خفا گفته میشد و خط قرمزهای نظام بود، بیان شد.  به همدیگه گفتند دروغگو، خیالپرداز، دزد، دیکتاتور،...!!!!! نامزدها ثابت کردند که هیچکدوم خیلی تجربه تبلیغات سیاسی و مناظره رو ندارند. 

در مدت مجاز برای تبلیغات انبوهی از اس ام اس­های مختلف بود که رد و بدل میشد. و البته مخابرات در روز انتخابات از خیر درآمد کلان اس ام اس ها گذشت و کلاً شبکه رو قطع کرد. 

تو این دوره رقابت رنگها رواج داشت.  طرفداران میرحسین رنگ سبز رو انتخاب کرده بودند که نشانی از سید بودن میرحسین بود.  جوان­ها دور مچ­هاشون نوارهای سبز رنگ بسته بودند و لباس­های سبز پوشیده بودند و موج سبز رو رقم زدند.

طرفداران کروبی هم رنگ طلایی رو انتخاب کرده بودند.  و در بین طرفداران رضایی کمابیش رنگ آبی دیده میشد.

بازار میتینگ­های انتخابی به شدت داغ بود.

بازار نامه­های سرگشاده به رهبری هم همینطور.

و سرانجام 22 خرداد.   شب رای­گیری با حضور کم نظیر مردم مواجه بودند مطابق آمار 85 درصد واجدین شرایط شرکت کرده بودند و در حالیکه طرفداران موسوی فکر می­کردند که قاطعانه پیروز انتخابات هستند، نتایج شمارش آرا نشون داد که آقای احمدی نژاد با اختلاف فاحشی رئیس جمهور شده­اند.

آقای احمدی نژاد: 24527516 رای برابر 63.62 درصد

آقای موسوی:      13216411رای  برابر 33.75 درصد

آقای رضایی         678240 رای      برابر 1.73  درصد

آقای کروبی          333635           برابر 0.85 درصد

 

با توجه به مجموع مناظره­ها و مباحث مطرح شده به نظرم آقای رضایی از بقیه قویتر ظاهر شده بودند و پخته­تر عمل می­کردند، من از اونجا که مطمئن بودم که آقای رضایی تو این دوره رای نمی­آرند و برای اینکه رای آقای موسوی نشکنه به ایشون رای دادم.

فعلاً هنوز تب انتخابات داغه! و جامعه تو بهت.

نویسنده : برای فردا ; ساعت ۸:٢٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۳/٢٤
تگ ها: عمومی و اخبار
comment نظرات () لینک

+ لیپوکسی­زنازها و کیفیت مواد غذایی

آنزیم­های اکسیدکننده به دلیل تأثیرشان بر رنگ و طعم مواد غذایی همواره مورد توجه دانشمندان بوده­اند.

لیپوکسی­ژناز (EC 1.13.11.12, Linoleate:oxygen oxidoreductase)، دی­اکسیژنازی حاوی آهن و غیر هم است که به صورت اختصاصی و انتخابی اکسیداسیون اسیدهای چرب چند غیر اشباعی دارای یک یا چند واحد "سیس-سیس 1 و 4 پنتادین" را کاتالیز می­کند.  محصولات اولیه این واکنش مشتقات هیدروپراکسید سیس، ترانس اسید چرب غیر اشباع کونژوگه است که مشابه ترکیبات واسط تشکیل شده به طریق غیر آنزیمی در واکنش­های اتواکسیداسیون لیپیدها هستند.  تجزیه بیشتر هیدروپراکسیدها، با فرایندهای آنزیمی و غیر آنزیمی، منجر به تولید ترکیبات کربونیل فرار نظیر آلدئیدها، کتون­ها و همچنین الکل­ها و اپوکسی­ها می­شود.  این ترکیبات ثانوی علت عمده تندی و طعم نامطلوبی هستند که پس از برداشت محصول و در طی فراوری و نگهداری مواد غذایی به وجود می­آید.  مثلاً طعم شبیه لوبیا سبز در آرد سویای چربی گرفته، طعم علفی- لوبیایی در سویا، طعم بیات­شدگی در آبجو و طعم نامطلوب در روغن پنبه­دانه.  البته در بسیاری از مواد غذایی ترکیبات معطر تولید شده مطلوب می­باشد، مثلاً در فرآوری چای.

در برخی مقالات از لیپوکسی­ژنازها به عنوان آنزیم تولید کننده رادیکال آزاد یاد می­کنند.  این ترکیبات که دارای قدرت اکسیدکنندگی بالایی هستند به سایر اجزا نظیر ویتامین­ها، مواد رنگی (شامل کاروتنوئیدها از جمله بتاکاروتن، کلروفیل و ...) ترکیبات فنلی و پروتئین­ها حمله کرده و به این ترتیب به بافت، رنگ، طعم و ارزش تغذیه­ای ماده غذایی صدمه می­زنند.  بنابراین در سبزیجات آنزیم­بری نشده، لیپوکسیِ­ژناز می­تواند باعث بیرنگ شدن کلروفیل و زرد شدن بافت محصول شود، هرچند این عمل در برخی موارد مثلاً در سفید کردن آرد مصرفی در تولید فراورده­های خمیری) مفید و مطلوب است.

لیپوکسیِ­ژنازها در بسیاری از بافت­های گیاهی (سویا، کانولا، سیب­زمینی، مارچوبه، گوجه­فرنگی و ...)، بافت­های حیوانی (عمدتاً سلول­های خونی نظیر اریتروسیت­ها، لوکوسیت­ها، بازوفیل، نوتروفیل، رتیکولوسیت)، جانوران دریایی (پوست و دستگاه تنفسی ماهی قزل­آلا، پوست ماهی ساردین، همولنف میگو و ...) و اخیراً در قارچ­های خوراکی (Mushrooms) و سایر قارچ­ها (Fungi) یافت شده­اند.

لیپوکسی­ژِنازها به دلایل مختلف از جمله تأثیر بر بافت برخی محصولات (نظیر بهبود کیفیت نان از طریق) تولید ترکیبات فرار و تغییر آرایش پیوندهای دی­سولفیدی گلوتن)، تأثیر بر طعم، رنگ و ارزش تغذیه­ای مواد غذایی و کاربرد آنها در تعیین زمان خاتمه برخی فرآیندها نظیر آنزیم­بری، مورد توجه روز افزون دانشمندان علوم مواد غذایی قرار گرفته­اند و در سال­های اخیر تحقیقات متعددی روی آنها انجام شده است.

این مقاله مروری است بر تازه­ترین یافته­ها در زمینه منابع آنزیمی مختلف، فعالیت­های آنها، ویِژگی­های سوبسترا و محصول واکنش، انواع آنزیم، مکانیسم دی اکسیژناسیون هوازی و بیهوازی اسیدهای چرب چند غیر اشباعی توسط آنزیم لیپوکسیِ­ژناز و نقش این آنزیم در کیفیت مواد غذایی و عمرانبارمانی آنها.

نویسنده : برای فردا ; ساعت ۸:۱۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۳/٢٤
comment نظرات () لینک

+ اندیشه های زندگی

 

The best cosmetic for lips is truth
زیباترین آرایش برای لبان شما راستگویی

for voice is prayer
برای صدای شما دعا به درگاه خداوند

for eyes is pity
برای چشمان شما رحم و شفقت

for hands is charity
برای دستان شما بخشش

for heart is love
برای قلب شما عشق

and for life is friendship
و برای زندگی شما دوستی هاست


No one can go back and make a brand new start
هیچ کس نمیتونه به عقب برگرده و همه چیز را از نو شروع کنه

Anyone can start from now and make a brand new ending
ولی هر کسی میتونه از همین حالا عاقبت خوب و جدیدی را برای خودش رقم بزنه

...
ادامه مطلب
نویسنده : برای فردا ; ساعت ٧:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۳/٢٠
تگ ها: عمومی
comment نظرات () لینک